VIS-Project

Geachte heer,

Beste Henk,

Binnen de raad van bestuur van KOVV werden recent een aantal activiteitsdomeinen onder de loep genomen om onder meer na te gaan of we op dezelfde manier aan de slag blijven, dan wel of een bijsturing nodig is. De samenwerking met externe partners is oook één van de domeinen die aan bod gekomen zijn. Elementen die bij deze evaluatie een belangrijke rol spelen zijn onder andere de interactie met de commissie(s) binnen KOVV en het conform zijn met VVB-richtlijnen. Zo is er binnen de VVB beslist dat zij bepaalde kosten geheel of ten delen zullen dragen op voorwaarde dat de provinciale circuits zelf bepaalde activiteiten organiseren.

 

Op basis van de VVB-richtlijnen en de stroeve interactie met de Jeugdcommissie van KOVV, heeft de raad van bestuur de beslissing genomen om vanaf 2015 het VIS-project (clinics en tornooien) zelf in handen te nemen zonder daarbij nog een beroep te doen op Up Volley. We wensen te benadrukken dat deze beslissing niet gebaseerd is op opmerkingen over de inhoud van de clinics noch van de tornooien die steeds door iedereen werden gewaardeerd.

To slot willen wij u bedanken voor de geleverde inzet en inspanningen tijdens de voorbije jaren bij de uitwerking en organisatie van het VIS-project binnen onze provincie.

Met sportieve groet,

Luc

Luc Declercq

Voorzitter KOVV

 

 

 

 

VIS-activiteiten in aantocht

DEFINITIEVE DATA VIS seizoen 2014-2015

We blijven weg UIT de schoolvakanties en tornooien vallen altijd VOOR een vakantie!

Clinic 1: zondag 14 september 
Tornooi 1: zondag 19 oktober

Clinic 2: zondag 16 november
Tornoo 2: zondag 7 december

Clinic 3: zondag 25 januari
Tornooi 3: zondag 8 februari

Clinic 4: zondag 8 maart
Tornooi 4: zondag 29 maart

ondersteuning van
© 2018 Upvolley Project ter promotie jeugdvolleybal Regio Gent - Created and Designed Wouter Lambrechts